Lite sömn i natt.

Zack II väckte mig klockan 03.00 och 05.00 i natt. Magproblem, lös i magen och ont när han sket. Tur han väckte mig så jag kunde släppa ut honom. Kanske att han hittat någon gammal Älgränta i skogen. Hoppas han bättrar på sig! Så det fick bli lille Jäger som fick chans i skogen idag. Han gjorde ett bra sök och hittade en hare efter 25 minuters slagarbete. Haren gick ut på en skogsväg och drog iväg 1,6 km innan han hoppade av. Haren sprang i hjulspåren men lille Jäger klarade av vägen och hittade avhoppet, sedan höll sig haren i skogen, jag kopplade på en tappt efter 45 minuter eftersom pejlen bara visade ett ?. Hela halsbandet var en stor isklump, kanske det var därför jag inte fick kontakt med hunden. 8 minusgrader och 25-30 cm snö.

Lille Jäger dammsuger bordet efter dagens jakt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: