Kallt med nordanvind.

Ett kortare släpp framåt förmiddagen för Zack och lille Jäger fick gå i koppel. Kopplade efter någon timme för att jag skulle hälsa på hos en kompis. På väg till honom var jag med om en ovanlig händelse. 50 meter framför bilen kom en hare ut i full fart med en räv två meter bakom sig. Från andra hållet 50 meter längre bort kom ytterligare en räv ut. Jag tror att de bägge rävarna hjälptes åt att jaga haren! Tyvärr hann jag inte stanna för att filma eller fotografera, händelsen gick allt för fort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: