Den årliga älgfesten.

Älglaget har som tradition att vi årligen inleder med träning på skjutbanan för att sedan ha en fest som start för årets älgjakt. Värdskapet cirkulerar mellan deltagarna, i år var det Fredrik, Björn och undertecknad som höll i det hela. Tre olika sorters köttgryta med hasselbackspotatis till huvudrätt, dessförinnan bubbel med snittar och till efterrätt kaffe och kladdkaka. Lokalen som vi höll till i var Lars bibliotek som vi tacksamt fick tillgång till. Sången till snapsen varierar i kvalitet beroende på hur långt festen fortskridit.

För sammanhållning i laget är detta lika viktigt som själva jakten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: