Åseleprovet

Jag har bedömt hundar i två dagar på ett elitklassprov. Inte helt lätta förhållanden då det nyss kommit snö och hararna knappt inte rört sig. Det blev ändå bra resultat överlag. Ett minst sagt lyckat jaktprov i Åsele med 4 elitettor av 5 möjliga. Jätteroligt och ännu mer jätteroligt att en Schweyzerstövare fick vinna provet och dessutom bli dubbelchampion. Evertsdahls Saga med ägare, Annette Kristoffersson Vilhelmina.

Snö i Lomsjö

När det är kallt är det skönt med en hundägare som gör upp eld och bjuder på Bullens korv. Hundägaren själv gick från lite hängande huvud till glad och stolt när hunden klarat ett förstapris för dagen och därmed bärgade en elitetta.

I morgon får jag nog släppa mina egna hundar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: