På renspaning.

Det hade snöat på efternatten och fortsatte nu på morgonen. Tänkte jag skulle se hur mycket ren det har kommit in på marken och samtidigt rasta hundarna. Ren fanns det en del och rastningen övergick i slagarbete för Jäger. Han kände tydligen slagen genom snön, från ca. klockan 10 började han slaga och upptaget kom klockan 12.30. Kopplade på drev klockan 15.00 i skogen för att hinna hem innan mörkret faller. I morgon startar jag Zack på raskampen, den gamle får chansen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: