Mycket nöjd med Jäger och dagen!

Startade lille Jäger på öppenklassprov idag även om jag tvekade då det var 14 grader minus igår kväll och prognosen sa att det skulle snöa idag. Domare Thomas Moström som var bokad för dagen tyckte att jag skulle chansa, så då blev det så. Det var kallt som fn på morgonen när vi satte oss i bilen för en och en halv timmes färd mot Borgafjäll, under vägen steg temperaturen till minus 7 grader och det fnök lite snö i luften. Det var gott om översnöade harslag hela vägen in mot området för släpp vilket verkade lovande.

Här släppte jag Jäger kl.08.00.

Efter slagarbete blev det upptag någon minut över nio.

Här kom haren.

En inte helt lättdriven hare som Jäger ändå lyckades driva 120min till full tid. Haren bytte område ett par gånger så lite snäll var han. Jäger var som vanligt inte riktigt överens om när det var dags att avsluta drevet, men Thomas kunde koppla honom när det gick ut på vägen. Släppte igen men valde att koppla honom under slagarbete när han gjort sina fem timmar, det var lite skarpt före under den nya snön och han var lite sliten vid ett klofäste.

Thomas Moström lyckades koppla Jäger ett tag efter full tid.

En tanke på “Mycket nöjd med Jäger och dagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: