Mer snö och kyla på ingång.

SMHI hotar med stark kyla och mer snö, som Smålänning drar jag hemåt söderöver efter en mycket lyckads sejour i Lomsjö. Bägge hundarna har startat på jaktprov med lyckade resultat, dessutom har jag haft förmånen att få döma ett flertal hundar både på Åseleprovet, SM samt ett flertal öppenklassprov. Det har varit gott om hare och upptag alla dagar. Jag trivs här uppe och kanske någon gång i framtiden flyttar jag hit.

Nu ser jag fram emot Smålandsharar och att träffa familj, vänner och bekanta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: