Dag 2 Eksjöprovet.

Två plus på morgonen efter att det regnat på natten. Vägarna frusna. Nöjd och glad med Jäger och dagen! Full tid 120 minuter idag också och på barmark. Så det renderade i en elitetta och han kan nu titulera sig jaktchampion endast 2 år och nio månader gammal!

Han hade först en hare uppe på morgonen som han drev prisdrev på men fick en längre tappt bland hus, kor och hästar så jag valde att bryta och koppla för att släppa i nytt område och förhoppningsvis en ny hare. Det blev ett snabbt upptag och det verkade vara lättare att driva fram på dagen och här gick det tiden ut med en del tappter under drevet. Jag tror aldrig denna hare haft en hund efter sig tidigare för den gick trångt under lång tid innan den drog på längre utflykter med vägspring, i skog och mark och över plöjda åkrar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: