Grattis Jäger tre år idag!

Det var varmt på cykelturen idag men i brist på att få springa lösa är det ändå något hundarna gillar.

Tre år går så fort. Att jaga in en hund är ju bland det roligaste som finns, man slits mellan hopp och förtvivlan. Jäger är en egen herre med mycket integritet men i skogen har han redan från början överträffat alla mina förhoppningar och förväntningar. Han besitter en jaktlust utöver det vanliga och jag har mer än en gång fått förlänga jaktdagen mer än jag önskat. Detta år har han ändå blivit något medgörligare och lydigare i skogen och låter sig kopplas. Snäll och kärvänlig men vill bestämma själv, en riktigt egen personlighet har han. Exempelvis annonserar han gärna sin ankomst med ett par skall när han kommer till en träningsgrupp, utställning eller liknande. Kel och ömhetsbetygelser går för sig endast när herrn själv så önskar. Det är Jäger i ett nötskal. Han hade gärna varit högt i rang men får finna sig i att vara nummer tre här hemma.

Jäger tre år.

Zack II och Jäger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: