Riksutställning i Eksjö.

Jag har anmält den gamle Zack II i veteranklass till riksutställningen. Med det sagt tänkte jag träna lite inför denna med Zack. Jag kan konstatera att lydnad och kontakt är färskvara! Vardagslydnaden här hemma är det inga problem med, men de sista åren har jag lagt mest fokus på Jäger och inte tränat lydnad med den gamle. Idag med många hundar och störning av två löptikar var det lite si och så med kontakten mellan mig och Zack. Hans intresse låg mest på att vittra tikar. Lätt frustrerad husse kan man säga, inte lätt att konkurrera och vara intressant nog. Så nu blir det kontaktövningar på schemat.

Jäger är mer på hugget när det gäller kontakten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: